Movi talpbetétek

Kényeztesse lábát és ízületeit a Movi egyedülálló talpbetéteivel, melyek különleges kialakításuknak köszönhetően stabil védelmet és kényelmes felüdülést nyújtanak lábának sportolás közben és a hosszú, egész napos állás során!

A Movi memóriahabos ultra lágy talpbetét sarok és lábközép alatti párnái ütéscsillapító gélből készültek, mely elnyeli az ütés okozta sokkot, segítve a sarok és az ízületek védelmét. A memória hatású puha PU réteg igazodik a láb alakjához, finoman, párnázva alátámasztja az ívet, és körbe vonja a sarkat.

Speciális lyukasztása lehetővé teszi a láb szellőzését, puha bársony bélése elnyeli az izzadságot.

Ideális mindazok számára, akik hosszú ideig talpon vannak, és kiváló védelem sportolás során is. Minden cipőhöz illeszkedik, szükség esetén méretre vágható. Kézzel mosható.


Memóriahabos talpbetét sportoláshoz és mindennapi használatra (MOPRO004)


Tovább a termékhez!


Memóriahabos talpbetét sportoláshoz és mindennapi használatra (MOPRO003)


Tovább a termékhez!

A Movi memóriahabos talpbetétet vastag ütéscsillapító anyaggal látták el, amely elnyeli az ütéseket, eloszlatja a talajjal történő ütközésből származó energiát. Ezáltal segít megelőzni a sarkantyú, íngyulladás kialakulását, védi a térdeket és a bokát, csökkenti a gerincre háruló stresszhatást.

A szövetbélés kopásálló anyagból készült, így hosszantartó társ sportolás során. Diffúz perforáció segíti elő a levegő áramlását a cipő belsejében, biztosítva ezáltal a láb szellőzését.

Minden cipőhöz használható, szükség esetén méretre vágva. Kézzel mosható.

A Movi anatómiai talpbetétet nem véletlen jellemzik a dinamika szóval: könnyű és rugalmas, mégis stabil támaszt nyújt a talp ívének és a saroknak, stabilizálva a lábat sportolás közben. Megfelelő helyzetben tartja a lábat, segít korrigálni a túlzott pronációt. A sarok és lábközép alatti párnák puha, ütéscsillapító gélből készültek, amely csökkenti a sarok, az ízületek és a gerinc terhelését.

A szövetbélés kopásálló, hatékonyan nyeli el az izzadtságot, a speciális lyukasztásnak köszönhetően pedig biztosítja a láb szellőzését. A PU réteg puha párnát kínál lába számára.

Kézzel mosható, gyorsan szárad. Minden cipőhöz használható, szükség esetén méretre vágva.


Anatómiai talpbetét sportoláshoz és mindennapi használatra (MOPRO002)


Tovább a termékhez!


Anatómiai sport talpbetét (MOPRO001)


Tovább a termékhez!

A Movi multisport anatómiai sport talpbetét félmerev támaszt nyújt a talp ívének, stabilan tartja a bokát sporttevékenység közben. A sarok és a lábközép alatti párnák speciális ütéscsillapító anyagból készültek, melyek elnyelik a talajjal történő ütközésből származó energiát. Ezzel segít megelőzni a sarkantyú, az íngyulladás kialakulását, védi a térdeket, csökkentve ezzel a gerincre háruló stresszhatást.

Ideális minden talpon végzett sporttevékenységhez, futás, túrázás, fitness, röplabda, kosárlabda, foci során nyújt kiváló, könnyű és rugalmas védelmet a lábnak és az ízületeknek. Segít kijavítani a láb túlzott mértékű pronációját.

A szövetbélés kopásálló, hatékonyan nyeli el az izzadtságot, a speciális lyukasztásnak köszönhetően pedig biztosítja a láb szellőzését, ami szintén előnyös tulajdonság sportolás során.

Kézzel mosható, gyorsan szárad. Minden cipőhöz használható, szükség esetén méretre vágva.

Érdekli valamelyik talpbetét?
A termék adatlapjára kattintva kérje ajánlatunkat!