Impresszum

A honlap fenntartója:

 

Belső és Társa Kft.
Székhely: 1149 Budapest Bíbor u. 8.
Cégjegyzékszám: 01-09-073913
Adószám: HU-10493058

Elérhetőség:

Levélcím: 1149, Budapest, Bíbor u. 8.
Telefon: +36 1 383 5012 Mobil: +36204700452
E-mail: belso@belso.hu
Internet: www.belso.hu

Szerverüzemeltetés:

 

GY-SYSTEM Kft.
Székhely: 1172 Budapest, Újszilvás u. 28.
Cégjegyzékszám: 01-09-867142
Adószám: 13670483-2-42

Elérhetőség:

Levélcím: 1172 Budapest, Újszilvás u. 28.
Telefon: +3620/ 971-81-56 fax: 1/ 700-29-04 e-mail:
E-mail: info @ gysystem .hu
Internet: www.gysystem.hu

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat kizárólag tájékoztatás céljából tesszük közzé. Tájékoztatjuk Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A weboldal illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a fenntartó jogosult. A fenntartó előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A fenntartó azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa. A weboldal tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a semmilyen természetű felelősséget nem vállalunk az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Fenntartjuk a jogot, hogy weboldalunkat bármikor módosítsuk, vagy átdolgozzuk, illetve elérhetőségét korlátozzuk, vagy megszüntessük. Nem garantáljuk, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a kifejezetten kizárjuk.

Nem vállalunk felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a weboldalaink kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.