DINAMIKUS – Anatómiai talpbetét sportoláshoz és mindennapi használatra (MOPRO002)

A könnyű és rugalmas támasz megtartja a talpi ívet és a sarkat, stabilizálva a lábat használat közben.

A sarok és lábközép alatti párnák puha, ütéscsillapító gélből készültek, amely csökkenti a sarok, az ízületek és a gerinc terhelését.

A párnázott talpi ív a megfelelő helyzetben tarja a lábat, és segít korrigálni a túlzott pronációt..

A PU réteg puha párnát kínál lába számára.

A szövetbélés kopásálló, hatékonyan nyeli el az izzadtságot, a speciális lyukasztásnak köszönhetően pedig biztosítja a láb szellőzését. Gyorsan szárad. Ideális sportoláshoz és azok számára, akik munkájuk során hosszú ideig állnak. Minden cipőhöz használható, szükség esetén méretre vágva. Kézzel mosható.

Minimálisan rendelhető: 1Csomagolási egység: 1
Cikkszám: MOPRO002 Kategóriák: ,

Leírás

A könnyű és rugalmas támasz megtartja a talpi ívet és a sarkat, stabilizálva a lábat használat közben. A sarok és lábközép alatti párnák puha, ütéscsillapító gélből készültek, amely csökkenti a sarok, az ízületek és a gerinc terhelését. A párnázott talpi ív a megfelelő helyzetben tarja a lábat, és segít korrigálni a túlzott pronációt.. A PU réteg puha párnát kínál lába számára. A szövetbélés kopásálló, hatékonyan nyeli el az izzadtságot, a speciális lyukasztásnak köszönhetően pedig biztosítja a láb szellőzését. Gyorsan szárad. Ideális sportoláshoz és azok számára, akik munkájuk során hosszú ideig állnak. Minden cipőhöz használható, szükség esetén méretre vágva. Kézzel mosható.
Méretezés: XS-35-38, 24,5 CM; S-39-41, 27 CM; M-42-43, 29,5 CM; L-44-45, 32 CM

További információk

Méret

, , ,