MULTISPORT – Anatómiai sport talpbetét (MOPRO001)

A félmerev támasz könnyű és rugalmas, megtartja a talpi ívet és a bokát, stabilizálva a lábat a sporttevékenység közben. Segít kijavítani a láb túlzott mértékű pronációját.

A sarok és a lábközép alatti párnák speciális ütéscsillapító anyagból készültek, melyek elnyelik a talajjal történő ütközésből származó energiát, segítve ezzel megelőzni a sarkantyú kialakulását és az íngyulladást, védi a térdeket és a bokát, csökkentve ezzel a gerincre háruló stressz hatást.

A PU réteg puha, párnás lábtartót nyújt lábának.

A szövetbélés kopásálló, hatékonyan nyeli el az izzadtságot, a speciális lyukasztásnak köszönhetően pedig biztosítja a láb szellőzését. Gyorsan szárad. Ideális olyan sporttevékenységekhez, mint futás, túrázás, fitness, röplabda, kosárlabda, foci stb. Minden cipőhöz használható, szükség esetén méretre vágva. Kézzel mosható.

Minimálisan rendelhető: 1Csomagolási egység: 1
Cikkszám: MOPRO001 Kategóriák: ,

Leírás

A félmerev támasz könnyű és rugalmas, megtartja a talpi ívet és a bokát, stabilizálva a lábat a sporttevékenység közben. Segít kijavítani a láb túlzott mértékű pronációját. A sarok és a lábközép alatti párnák speciális ütéscsillapító anyagból készültek, melyek elnyelik a talajjal történő ütközésből származó energiát, segítve ezzel megelőzni a sarkantyú kialakulását és az íngyulladást, védi a térdeket és a bokát, csökkentve ezzel a gerincre háruló stressz hatást. A PU réteg puha, párnás lábtartót nyújt lábának. A szövetbélés kopásálló, hatékonyan nyeli el az izzadtságot, a speciális lyukasztásnak köszönhetően pedig biztosítja a láb szellőzését. Gyorsan szárad. Ideális olyan sporttevékenységekhez, mint futás, túrázás, fitness, röplabda, kosárlabda, foci stb. Minden cipőhöz használható, szükség esetén méretre vágva. Kézzel mosható.
Méretezés: XS-35-38, 24,5 CM; S-39-41, 26,5 CM; M-42-43, 28 CM; L-44-45, 30,5 CM; XL-46-48, 31,5 CM

További információk

Méret

, , , ,