ÜTÉSCSILLAPÍTÓ – Memóriahabos talpbetét sportoláshoz és mindennapi használatra (MOPRO003)

A vastag ütéscsillapító anyag elnyeli az ütéseket, és eloszlatja a talajjal történő ütközésből származó energiát, segítve ezzel megelőzni a sarkantyú kialakulását és az íngyulladást, védi a térdeket és a bokát, csökkentve ezzel a gerincre háruló stressz hatást.

A szövetbélés kopásálló és hatékonyan nyeli el az izzadságot.

A diffúz perforáció elősegíti a levegő áramlását a cipő belsejében, biztosítva ezáltal a láb szellőzését. Ajánlott sportoláshoz, vagy mindennapi használatra azoknak, akik hosszú ideig állnak munkájuk során. Minden cipőhöz használható, szükség esetén méretre vágva. Kézzel mosható.

Minimálisan rendelhető: 1Csomagolási egység: 1
Cikkszám: MOPRO003 Kategóriák: ,

Leírás

A vastag ütéscsillapító anyag elnyeli az ütéseket, és eloszlatja a talajjal történő ütközésből származó energiát, segítve ezzel megelőzni a sarkantyú kialakulását és az íngyulladást, védi a térdeket és a bokát, csökkentve ezzel a gerincre háruló stressz hatást. A szövetbélés kopásálló és hatékonyan nyeli el az izzadságot. A diffúz perforáció elősegíti a levegő áramlását a cipő belsejében, biztosítva ezáltal a láb szellőzését. Ajánlott sportoláshoz, vagy mindennapi használatra azoknak, akik hosszú ideig állnak munkájuk során. Minden cipőhöz használható, szükség esetén méretre vágva. Kézzel mosható.
Méretezés: S-34-37, 24,7 CM; M-38-41, 26,1 CM; L-42-44, 28,5 CM; XL-45-47, 31 CM

További információk

Méret

, , , ,